Strefa klienta

To jest banalnie proste – wyślij link i hasło dostępu do Twojej galerii swoim znajomym oraz rodzinie. Odległość już nie ma znaczenia – możecie cieszyć się wspomnieniami w każdym zakątku świata bez konieczności wysyłania zdjęć mejlem lub wykonywania odbitek.